De villa’s

In de eerste fase van de ontwikkeling van het landgoed Kunadacs Nyúgdias Lakopark realiseren we ongeveer 30 villa’s. De villa’s meten ca 131 m2 netto oppervlak en hebben daarnaast ook nog een kelder van bijna 100 m2. De veranda is ongeveer 48 m2 groot.

De villa heeft drie verdiepingen: begane grond, een eerste verdieping en een kelder. Op de begane grond liggen de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer én een overdekt terras, de veranda. Het netto oppervlak van de begane grond is 84 m2. 

Op de eerste verdieping met een netto oppervlak van 48 m2 liggen nog eens twee ruime kamers en een badkamer. Tot slot is er een grote, bijna 100 m2 metende kelder die op verschillende manieren kan worden gebruikt.

De prijzen voor de villa’s variëren tussen 200.000 en 250.000 euro.

De genoemde koopprijzen zijn inclusief het gedeelde eigendom van de gemeenschappelijke lounge en andere opstallen (zoals het zwembad) en het terrein.

Naast de initiële investeringen zijn er uiteraard ook kosten op het landgoed die gedragen moeten worden door alle bewoners. Hiervoor wordt een vereniging van eigenaren ( VVE ) opgericht met een eigen bestuur die dit regelt. Dit bestuur bepaalt ook de bijdrage van de bewoners aan de VVE. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.